Клініка довголіття Modern Age створює атмосферу спокою з інтер’єрами зі смоли

1-1200x719.jpg

Клініка довголіття Modern Age відкрила свою флагманську студію в Нью-Йорку, дизайн інтер’єру якої спрямований на створення гостинної атмосфери завдяки  використанню напівпрозорих матеріалів компанії 3form.

Студія Modern Age пропонує широкий спектр процедур та продуктів, включаючи внутрішньовенну крапельну терапію, ботокс та релаксанти зморшок, вітаміни та гормональну терапію.

Флагманська клініка була спроектована власними силами керівника студії дизайн бренду Маделін Рінго, яка прагнула створити спокійну та гостинну атмосферу для клієнтів, які проходять процедури.

Для досягнення футуристичного вигляду був обраний матеріал Chroma від 3form, який був використаний в декількох місцях, щоб створити цілісність інтер’єру та створити бажаний настрій.

Chroma – це густа смола, яку 3form описує як таку, що забезпечує високу чіткість і світлопроникність, яка є досить міцною і легко піддається очистці, щоб її можна було використовувати навіть для горизонтальних поверхонь, таких як столи, лавки, коробки та прилавки.

Її зовнішній вигляд легко налаштовується за допомогою різноманітних оздоблень, дифузій та ефектів, а також вибору з більш ніж 250 кольорів.

Рінго хотіла створити приватний простір всередині студії, не зменшуючи при цьому світлопроникність, тому вона використала Chroma персиково-коралового відтінку для виготовлення напівпрозорих дверей для кабінетів, а потім знову застосувала матеріал в якості стелажів у торговельній зоні, щоб зв’язати інтер’єр воєдино.

2
3
4
5
6
7
8

Матеріал допомагає простору виглядати сяючим і привабливим, а також має перевагу в тому, що з ним легко працювати.

Матеріали 3form схожі на скло, але мають набагато меншу вагу, – сказала Рінго. Іноді ми можемо відправити його нашим виробникам, щоб вони надали йому різні форми, які легше і безпечніше різати, ніж скло на місці”.

Modern Age також прагнули працювати з екологічно чистими матеріалами, і матеріал 3form має сертифікат GreenGuard Gold за низький рівень хімічних викидів та етикетку Declare Label, що розкриває всі інгредієнти кінцевого продукту.

Рінго доповнила простір більш фактурними матеріалами та оздобленням, які створюють контраст з Chroma. Вони також покликані натякнути на процес старіння та красу недосконалості.

У кожного є свої недоліки, і ми підкреслюємо це через матеріальність простору”, – сказала Рінго. “Виразні прожилки на натуральній теракотовій плитці демонструють недосконалу текстуру, подібну до шкіри, що змінюється з часом. Стіни текстуровані вапняним покриттям для створення живописної текстури та вираження мазків, зроблених людською рукою”.


Залишити коментар


logo_MC_dark

___________________________________

Аналіз, експертиза, консалтинг, проектування, будівництво, оснащення та реконцепція медичних закладів у приватному та державному сегменті, відповідно до українських та міжнародних стандартів.

Адреса

Вул. Ф.Пушиної 8а, оф. 111 Київ, Україна 03115

MEDICAL CONSTRUCTOR © 2020. All rights reserved.