Онкологічний центр Banner MD Anderson

1-3-1200x795.jpg

Онкологічний центр Banner MD Anderson в кампусі Banner Gateway в Гілберті являє собою нову еру надії, лікування та догляду за онкологічними хворими.

І, як і більшість закладів корпорації Banner Health, онкологічний центр Banner MD Anderson був спроектований і побудований з турботою про пацієнтів. Використовуючи перевірену модель, яка називається «дизайн, заснований на фактичних даних», дизайн лікарні спеціально розроблений з урахуванням зцілення та комфорту пацієнта. Такі функції, як цілющий сад, кафетерій, громадський навчальний центр і навіть бутік, що пропонує перуки та інші особисті речі, працюють під одним дахом, щоб забезпечити найкращі умови для пацієнтів та їхніх родин. Заклад був спроектований компанією Cannon Design і побудований DPR Construction — провідними фірмами, які мають значний досвід проектування та будівництва медичних закладів.

Онкологічний центр площею 12 170 кв.м. оснащений повним набором послуг з лікування раку, керується науково-обґрунтованими принципами проектування, які визначають ідеальні потоки пацієнтів для різних видів онкологічних послуг: променева терапія, інфузії, візуалізація, хірургія, невідкладна допомога та стаціонарне лікування. Зони лікування розташовані навколо відкритого двору, щоб забезпечити пацієнтам та персоналу природне освітлення та види на навколишнє середовище, поєднуючи високотехнологічний світ медицини з потребами пацієнтів. Сучасний дизайн інтер’єру та освітлення допомагають створити заспокійливу атмосферу для пацієнтів, які зіткнулися зі стресом та труднощами при лікуванні раку.

2
3
4
5
6
7
8
9

Природне освітлення, витвори мистецтва, водні об’єкти та види на природу гармонійно поєднуються у всій лікарні. Крім того, пацієнти, які отримують хіміотерапію та інші інфузійні процедури, отримуватимуть цю допомогу у світлому відкритому середовищі з панорамними вікнами, з яких відкривається вид на гори – пацієнти можуть навіть отримувати процедури на відкритих балконах, насолоджуючись арізонською погодою.

«Ми тут, щоб дати надію, втіху та найкращу допомогу хворим на рак та їх сім’ям», — сказала Пем Ненабер, генеральний директор Banner Gateway Medical Center і Banner MD Anderson. «Дизайн нашого об’єкта дозволить нам добре служити суспільству».


Залишити коментар


logo_MC_dark

___________________________________

Аналіз, експертиза, консалтинг, проектування, будівництво, оснащення та реконцепція медичних закладів у приватному та державному сегменті, відповідно до українських та міжнародних стандартів.

Адреса

Вул. Ф.Пушиної 8а, оф. 111 Київ, Україна 03115

MEDICAL CONSTRUCTOR © 2020. All rights reserved.