Світова підтримка

g7-1200x750.jpg

G7: час українських медзакладів

Країни “Великої сімки” не тільки засуджують повномасштабне російське вторгнення, а й надають всебічну підтримку українській системі охорони здоров’я. Про це повідомив заступник міністра охорони здоров’я Олексій Яременко за результатами зустрічі з колегами країн G7.

Більш того, заступники міністрів охорони здоров’я G7 вражені наскільки українські лікарі мужньо борються за кожне невинне життя, яке скалічила ця війна. З огляду на це, країни “Великої сімки” допоможуть Україні відновити медзаклади на звільнених від окупантів територіях. На даний момент пошкоджено 307 лікарень, а 21 – повністю знищені. Планується також збільшення гуманітарної допомоги: доставка життєво необхідних ліків та медикаментів, які необхідні у травматології та хірургії. Іноземні лікарі незабаром приєднаються до роботи з українськими лікарями та надаватимуть допомогу постраждалим.

Криптофонд для українських захисників працює: закупівля 30 тисяч аптечок

Українським захисникам за рахунок ресурсів криптоспілки придбали 30 тисяч тактичних індивідуальних аптечок, що відповідають стандартам НАТО та рекомендаціям МОЗ, повідомляє останнє.

Наразі вже прибула перша партія в кількості 8 тисяч штук на склади Міністерства охорони здоров’я. Вантаж буде передано українським захисникам, зокрема до підрозділів та структур Міністерства оборони та Міністерства внутрішніх справ. Наступна партія передбачає поставку 22 тисяч аптечок у найближчий час.


Залишити коментар


logo_MC_dark

___________________________________

Аналіз, експертиза, консалтинг, проектування, будівництво, оснащення та реконцепція медичних закладів у приватному та державному сегменті, відповідно до українських та міжнародних стандартів.

Адреса

Вул. Ф.Пушиної 8а, оф. 111 Київ, Україна 03115

MEDICAL CONSTRUCTOR © 2020. All rights reserved.