Центр репродуктивної медицини в Колорадо розробив керівні принципи дизайну та брендингу для досягнення постійного задоволення пацієнтів в будь-якій локації

Пацієнти, що піддаються заплідненню in vitro, часто відчувають внутрішній тиск, тому Центр репродуктивної медицини в Колорадо (CCRM) так фокусується на проектах, які допоможуть заспокоїти пацієнтів. Ця стратегія стала ще більш важливою, оскільки CCRM розширює свої межі.

Screen Shot 2018-03-06 at 8.35.54 PM
Screen Shot 2018-03-06 at 8.36.49 PM
Screen Shot 2018-03-06 at 8.37.25 PM
Screen Shot 2018-03-06 at 8.38.28 PM
Screen Shot 2018-03-06 at 8.38.38 PM
Screen Shot 2018-03-06 at 8.38.49 PM
Screen Shot 2018-03-06 at 8.38.58 PM

Тільки за останній рік зростаюча клініка штучного запліднення з вже наявними дев’ятьма філіалами відкрила чотири нові об’єкти у великих містах по всій країні: в Нью-Йорку, Бостоні і Сан-Франциско, а також у Відні, штат Вірджинія. Клініка працювала з компанією Perkins+Will на кожному з чотирьох проектів і заявляє, що на кожній локації є проблеми, вирішення яких допомагає просунути успіх наступного проекту.

«Ми розробили сильний набір протоколів для проектування цих об’єктів для досягнення як найвищого рівня результатів, так і самого високого рівня досвіду пацієнтів», – говорить Скотт Кравець, віце-президент з корпоративного розвитку CCRM. «Досягнення цієї дихотомії досить складне, але, працюючи з цим процесом, ми змогли зробити це в кожній локації. І це рецепт, який нам потрібен, щоб бути успішними в обслуговуванні нашого пацієнта.»

Конструктивні особливості, такі як інтуїтивно зрозуміле орієнтування, так що вже напружені пацієнти не відчувають себе загубленими, скляні двері між зонами очікування і клінічними відділеннями, щоб очікуючі не боялися перед процедурами, і використання натуральних матеріалів і палітр, які змішують яскраві і прохолодні відтінки, допомагають створити заспокійливе середовище на кожному об’єкті. Проте, Тед Шоу, помічник директора в Нью-Йоркському офісі Perkins+Will, каже, що, хоча цілі проекту узгоджені в кожному місці, втілення цих цілей завжди підходить для індивідуального налаштування.

Об’єкт у Вірджинії оснащений чіткими лініями і сучасними меблями середини століття в залі очікування, а прохолодні сині відтінки використовуються в усіх клінічних відділеннях. Об’єкт у Нью-Йорку характеризується видом на міський пейзаж і теплими приглушеними тонами. У Сан-Франциско команда дизайнерів вибрала нейтральні тони з невеликими вікрапленнями кольору в меблях і інших матеріалах. Клініка у Бостоні виділяється візерунковим килимовим покриттям в нейтральних тонах і художні роботами.

«Ми хотіли створити кращий досвід і стійкий бренд, – каже Шоу. – Але як ми розробляємо рекомендації з проектування і рекомендації по бренду, які дозволяють нам розширити ринок? Нам не потрібен такий прототип, як McDonald’s, де кожний об’єкт однаковий. Ми створили палітру, що може адаптуватися і звільняти від напруження всередині простору. Отже, у нас є деякі розбіжності між Бостоном і Нью-Йорком. У кожного з них є рівень доречності, який вписується в навколишнє середовище».

logo_MC_dark

___________________________________

Аналіз, експертиза, консалтинг, проектування, будівництво, оснащення та реконцепція медичних закладів у приватному та державному сегменті, відповідно до українських та міжнародних стандартів.

Адреса

Вул. Ф.Пушиної 8а, оф. 111 Київ, Україна 03115

MEDICAL CONSTRUCTOR © 2020. All rights reserved.