Новий медичний центр в 60 гектарів в Центральній Індії

Screen-Shot-2017-05-10-at-8.43.36-PM.png

Міжнародна компанія з проектування, архітектури та планування Perkins Eastman недавно приєдналася до прем’єр-міністра Індії Нарендра Моді, високопоставлених представників Міністерства охорони здоров’я і добробуту сім’ї і Всеіндійського інституту медичних наук (AIIMS) в Нагпурі, Індія, для церемонії закладення першого каменю університетської лікарні AIIMS в Нагпурі.

Університетське містечко площею 60 гектарів включає медичні, академічні та житлові зони для створення цілісного середовища.Perkins Eastman разом з індійською фірмою Edifice Consultants розробляє весь проект, який, за оцінками, буде завершений в 2020 році.
AIIMS – це група автономних медичних вищих навчальних закладів, яка на даний час включає сім діючих кампусів по всій країні. Кампус Нагпур буде розташований в MIHAN (Багатоцільовий міжнародний вантажний вузол і аеропорт в Нагпурі), таким чином створюючи перший осередок AIIMS в Махараштра, другому за чисельністю штаті Індії. Багатопрофільний медичний кампус та його лікувальні установи розробляються таким чином, щоб в кінцевому підсумку обслуговувати 36,5 мільйонів жителів зі східного та південного регіонів Махараштри – Видарбхи і Маратвади відповідно.
Кампус Нагпур поєднуватиме різні види послуг та типи будівель, в тому числі нові медичні, академічні та житлові комплекси, пов’язані зеленим ландшафтом, включаючи апельсинову алею та іншу інфраструктуру, а також ретельно продумані плани проїзду і руху пішоходів. Планування розвитку всього кампусу і його підкомпонентів буде здійснюватися одночасно.
З метою задоволення майбутніх потреб у рості та розширенні університетського містечка підхід до централізованого планування використовує геометричні концепції гнучкості і модульності. Основним компонентом кампусу є медична зона, в якій буде знаходитися стаціонар на 960 ліжок і пов’язана з ним амбулаторна будівля, яка буде включати кращі послуги в області доказової медицини з пацієнто-орієнтованим доглядом.
Команда Perkins Eastman складається з лідерів дизайну і експертів з семи центрів – Шарлотти (Північна Кароліна), Дубаю, Лос-Анджелеса, Мумбаї, Нью-Йорку, Сан-Франциско і Вашингтона.
Кампус AIIMS Нагпур є одним з трьох всеосяжних кампусів AIIMS, проектовані та планованіPerkins Eastman в партнерстві з Edifice Consultants. Два інших, AIIMS Каліяні в штаті Західна Бенгалія і AIIMS Гунтур в штаті Андхра-Прадеш, за прогнозами, почнуть будівництво найближчим часом.


Залишити коментар


logo_MC_dark

___________________________________

Аналіз, експертиза, консалтинг, проектування, будівництво, оснащення та реконцепція медичних закладів у приватному та державному сегменті, відповідно до українських та міжнародних стандартів.

Адреса

Вул. Ф.Пушиної 8а, оф. 111 Київ, Україна 03115

MEDICAL CONSTRUCTOR © 2020. All rights reserved.